2022-05-12 15:02:07• hírek • Bede Emőke

Ezután kétszer is meggondolja ez a család, hogy kinek adja ki bérbe a kolozsvári garzonlakást

A történetben szereplő bánffyhunyadi család ezentúl biztosan kétszer is meggondolja, kinek adják ki a Kolozsváron található garzonlakásukat, ugyanis a legutóbbi bérlőről kiderült, hogy egy kábítószerügyletekben utazó, veszélyes figura.

Minden azzal az apróhirdetéssel kezdődött, melyet a család azért adott fel, hogy albérlőt találjon a kolozsvári garzonba. Nem sokkal később csörgött is a telefon, az vonal másik végén pedig egy Orlando nevű díler volt, aki természetesen álnéven mutatkozott be. Elmondta, hogy egy 4 hónapos időszakra szeretné kibérelni a szóban forgó lakást, a tulajdonosok pedig bele is mentek ebbe.


A férfi rendszeresen fizetgette a bérleti díjat, viszont valamilyen oknál fogva a közüzemi számlákat már nem rendezte. Néhány hét elteltével megérkeztek a szolgáltatók első fizetési felszólításai, ezért a család megpróbálta telefonon utolérni a férfit, ám az illető egyszer sem válaszolt a hívásokra. A tulajdonosok ekkor személyesen mentek el a garzonhoz, melynek ajtaján hiába kopogtattak, senki nem nyitott ajtót.


Miután végre sikerült bejutniuk a lakásba, ott több teli zsák marihuánát, és a növény aprítására és csomagolására szolgáló eszközöket találták. A felfedezésről azonnal értesítették a rendőrséget, s mint kiderült, a bérlőt már körözte a román, és több nyugati ország rendőrsége is. Mi több, az illetőnek már volt egy felfüggesztett börtönbüntetése, így ez alkalommal már nem menekülhet az igazságszolgáltatás elől. Hát, legalább a celláért nem kell bérleti díjat és közüzemi számlákat fizetnie…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: